(0 items) € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Over Kaardbeslag

Wij bieden diverse soorten kaardbeslag aan voor mengborden, kaardmolens en handkaarden. De stof die we hiervoor gebruiken bestaat uit 3 of 4 lagen katoen met daarop een rubberen bovenlaag van 0,5mm of 0,9mm. De kleur van de bovenlaag kan rood of blauw/grijs zijn, dit is afhankelijk van de wensen van de klant.

Ook bieden wij diverse soorten draad aan voor het kaardbeslag. Men kan kiezen tussen blanke, vertinde, vernikkelde of roestvaste draad. Al deze verschillende soorten hebben unieke eigenschappen dat ze geschikt maakt voor diverse toepassingen.

Het assortiment kaardbeslag van Golden Fleece Carders is zeer breed. Daardoor kunnen wij u garanderen dat we kaardbeslag kunnen aanbieden voor ieder type kaardmolen of handkaarden dat momenteel op de markt is. Voor grotere aantalen kunt u bij ons informeren naar de speciale groothandelsprijzen. Wij maken graag een offerte welke aansluit bij uw behoeften.

Voor het monteren van kaardbeslag adviseren wij het gebruik van een nietpistool. Het is belangrijk dat de tanden van het beslag op en neer kunnen bewegen in de stof. Dit geldt voor alle toepassingen. Wanneer u problemen heeft met het op de plaats houden van het beslag tijdens het monteren kunt u een lijmspray op de randen aanbrengen. Echter is het belangrijk dat de tanden zelf niet vastgelijmd worden aan het oppervalk.