(0 items) € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Gebruik Mengbord

Hoe uw eigen unieke rolags te creëren. Met behulp van het Golden Fleece Mengbord is dit makkelijk, eenvoudig en leuk!

U kunt het mengbord op tafel of op uw schoot gebruiken. Dankzij het anti-slip materiaal op de achterzijde van het bord is deze stabiel tijdens het mengen.

De eerste stap is het aanbrengen van diverse kleuren/vezels op het mengbord. Aan u de keuze over de hoeveelheid vezels of lagen die u gebruikt. Nadat u de gewenste vezels op het bord gevestigd heeft kunt u middels de meegeleverde Golden Fleece mengborstel de vezels mengen en dezelfde richting in kammen. Maak gebruik van diverse kam bewegingen afhankelijk van de hoeveelheid vezels die u gebruikt heeft.

Na het mengen dient u gebruik te maken van de twee rolagrollers om de vezels van het bord te verwijderen. Begin aan de onderkant van het bord. Plaats een rolagroller onder de vezels en leg de andere er bovenop. Zorg ervoor dat u deze twee rolagrollers dicht op elkaar houdt met enkel de vezels ertussen. Plaats uw handen aan de linker- en rechterkant van de rollers en begin langzaam naar boven te rollen. U kunt zelfs de vezels wat omhoog trekken zodat er wat spanning op komt te staan. Wanneer de vezels moeilijk loslaten of wanneer er wat achterblijft op het bord kunt u deze middels de mengborstel aan de achterzijde van de rolagrollers wat loskammen uit de tanden.

Wanneer alle vezels van het mengbord verwijderd zijn en zich bevinden op de rolagrollers is de volgende stap het verwijderen van een rolagroller. Deze kunt u er rustig uittrekken zodat de rollags makkelijk van de andere rolagroller te verwijderen zijn voordat u begint met spinnen.

Veel plezier!