(0 items) € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Bestellen & levering

Geeft onderstaande informatie geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact met ons op via onze e-mail adres. U kunt snel een reactie verwachten.

Verzending & Bezorging

De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis bij bestellingen vanaf EUR 50,00. Indien dit bedrag niet bereikt wordt of u niet woonachtig bent in Nederland dan worden de transportkosten op de Checkout pagina automatisch berekend en getoond. Wij zorgen voor goed beschermende verpakking, maar mocht er wel iets beschadigd raken willen wij dat graag direct en uiterlijk binnen 3 dagen na ontvangst van u weten.
We kunnen samen tot een adequate oplossing komen.

Alle pakketten worden verstuurd met PostNL, DPD or UPS inclusief Track & Trace.

Retour & Vervanging

De wet kopen op afstand geeft u het recht binnen 7 dagen na ontvangst van het product dit weer terug te sturen zonder opgaaf van redden. Ondanks dat u niet verplicht bent een reden op te geven zijn wij daar wel benieuwd naar. Zo kunnen wij wellicht onze producten of diensten verbeteren. Dit is voor ons waardevolle informatie.

Bestellingen

Heeft u vragen over uw bestelling, neem dan contact met ons op via onze e-mail adres. Ook als u uw order wilt wijzigen kunt u contact met ons opnemen.

Betaling & Prijs

U kunt uw bestellingen veilig betalen via iDeal of middels andere betaalmogelijkheden. Wilt u op een andere wijze betalen? Neem dan contact met ons op. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW.
De prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele fouten.

Account informatie updaten

Door in te loggen in onze webshop kunt u uw account informatie updaten. Zorg er altijd voor dat deze gegevens actueel zijn om problemen te voorkomen. Kwam u na het plaatsen van een order er achter dat uw gegevens verouderd zijn? Laat ons dit weten via een e-mail.